Aquest projecte ha estat possible gràcies a les sessions de cada dilluns a l’espai de les usuàries a la Barceloneta. Durant aquestes reunions es compartia aprenentatge a través d’activitats, jocs i tallers. Les primeres sessions, enfocades a trencar el gel i conéixer les realitats d’unes i altres, es van iniciar al març.

El dilluns 15 de març tenim el primer contacte amb el col·lectiu. L'equip del TEB explica què fan i com hem d’interactuar amb els seus usuaris. Ens presentem per entendre què els hi agrada i veure les habilitats cognitives que tenen amb la pintura.Després d’establir el primer contacte entre alumnes es van retrobar el 22 de març. Aquest dilluns van establir-se per parelles tot dissenyant uns collages que descrivien la quotidianitat i els gustos de cadascú. Aquestes parelles, compostes per una usuària i una alumna, quedarien fixades al llarg de tot el projecte per augmentar la confiança i el vincle.
La propera sessió, el 12 d’abril, preparaven una peça audiovisual que es formalitzaria la setmana següent. El contingut dels vídeos respondria a dues preguntes que es pregunten les participants: “què vull ser?” i “què vull ser?”. El format seria en stopmotion.

Set dies més tard, el 19 d’abril, es fan realitat els audiovisuals plantejats la setmana anterior. Per parelles, es graven un total de 12 peces d’stopmotion. Una per cada usuària del TEB, amb els gustos de cadascuna d’elles i les respostes individuals.


El dijous de la mateixa setmana, el 22 d’abril, es fa una visita guiada al Museu del Disseny i s’aprenen i analitzen tres conceptes claus del disseny: el color, la tipografia i la composició. 

El pròxim dilluns, dia 26 d’abril, es fa un passi dels stop motions fets la setmana anterior, i després es proposen unes paraules que simbolitzen possibles sentiments que qualsevol persona pot sentir per encetar una conversa i parlar sense tabús ni pors. Aquestes paraules són: “m'agrada... Sóc feliç quan... Em sorprenc quan... Em fa por... M'enfado quan...

Una setmana més tard, el dilluns 3 de maig ens tornem a reunir i de manera consensuada entre els alumnes i els usuàris, es decideix una proposta perquè el barri coneixi el TEB i les persones que formen part d’ell. Es fa una sessió de fotos professional (amb focus i càmera bona) i es fa un taller de cocreació on l’alumne proposa a l’usuàri que escrigui la següent frase: “Hola sóc en/la X, i tu?”. També es proposa que pot anar acompanyat d’algun dibuix o il·lustració si l’usuàri ho decideix. 

El dilluns 10 de maig, usuàris i alumnes treballen conjuntament amb els ordinadors i les eines informàtiques per a fer el cartells (amb tot el material de la setmana anterior) que serviran per presentar-se al barri de la Barceloneta.

El 17 de maig, els usuàris fan d’actors: se’ls proposa grabar-los explicant diferents activitats que fan al dia a dia y elaborar un audiovisual que resumirà tot el que hem fet al Teb.